top of page

Fruitwagentjes

Beleef de magie van Haspengouw met onze Fruitwagentjes!

Stap aan boord van onze e-golfwagentjes en maak je klaar voor een unieke belevingsroute door de adembenemende natuur, velden en panorama's van onze prachtige streek.

Terwijl je zelf achter het stuur zit maak je onderweg kennis met alles wat Haspengouw te bieden heeft, van de kleurrijke fruitboomgaarden tot historische bezienswaardigheden.

 

Als koppel of samen met de familie?

Tijdens deze ongeveer 4 uur durende route geniet je ondermeer van een ontspannende picknick te midden van de natuur en breng je een bezoek aan een lokaal wijndomein.

 

En goed nieuws voor gezinnen - binnenkort kondigen we een speciale route aan die perfect is voor kinderen!

 

 

 

 

 

Jorishoeve x Lamgin-27-2.JPG

Activiteiten

_DSC0286_4072.JPG
DSC00487x-600x390.jpg
plukdag-gingelom_orig-2.jpg

Bloesemactiviteiten

Elke zaterdag in april, rondleidingen om 14 uur en 15 uur met gids door de boomgaarden. Met wat geluk kan je ook een prachtige wandeling door de Haspengouwse bloesems meemaken.

Oogstactiviteiten

Ook in september kan je bij ons op het bedrijf terecht, elke zaterdag omstreeks 15 uur verwelkomen we je graag voor een uitgebreide rondleiding door de boomgaarden.

Plukdag

De eerste zaterdag van oktober staat traditioneel in het teken van onze plukdag, kom naar hartelust zelf appelen plukken, verser kan niet!

Belevingsroute Wijn

Met onze fruitwagentjes, die plaats bieden aan 4 personen, verken je een route van ongeveer 35 km. Hieronder vind je het programma van deze boeiende tocht. Het is essentieel om te weten dat deze route een volwaardige lunch (picknick) omvat, evenals een wijndegustatie onderweg (met 3 proevertjes).

Deze alomvattende tour (Picknick & wijnstop & huur fruitwagentjes) komt neer op: 

- Tot 2 personen: €80,00 per persoon

- 3 tot 12 personen: €70 per persoon

Kinderen tot 12 jaar aan -50%

 

Jorishoeve x Lamgin-18 kopie.JPG
Jorishoeve x Lamgin-52 kopie.JPG
IMG_6865.jpg
Jorishoeve x Lamgin-27-2.JPG

Vertrek

Ruim op voorhand ontvang je de exacte vertreklocatie via e-mail. Bij aankomst op deze locatie word je verwelkomd en krijg je een gedetailleerde briefing over de route en alle nodige informatie. Daarna is het tijd om zelf achter het stuur te kruipen. Met behulp van GPS navigeer je moeiteloos langs de vaste route.

Lunch

Te midden van prachtige boomgaarden staat een heerlijke picknick voor je klaar. Geniet van een smakelijke lunch omgeven door de rustgevende natuur. Na deze verkwikkende pauze is het tijd om de reis te hervatten, met nieuwe energie en voldaan gevoel.

Wijnstop

Na een halfuurtje bereik je de volgende stop: Wijndomein Marsnil. Hier staat een kleine degustatie op het programma. Laat je smaakpapillen verwennen met drie verschillende wijnen, terwijl je de charmante sfeer van het wijndomein in je opneemt. Neem rustig de tijd om het domein te verkennen en de passie van de wijnmaker te ontdekken.

Terugrit

Na het vertrek bij Wijndomein Marsnil vervolgen we onze route door de Haspengouwse velden en pittoreske dorpen. Tijdens deze rit krijg je de gelegenheid om enkele optionele stops te maken en de omgeving op eigen tempo te verkennen.

Na ongeveer een uur rijden bereiken we terug onze eindbestemming, waar de belevingsroute tot zijn einde komt.

Wijntour
Programma
Reserveer

Bedankt voor uw aanvraag! We behandelen uw aanvraag binnen de 48 uur. U kan ons steeds bereieken via: tour@fruitwagentjes.be

Goed om te weten

Bestuurder: De bestuurder dient minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Bij het ophalen van het wagentje wordt elke bestuurder gevraagd zijn/haar rijbewijs te tonen alsook een geldige creditkaart. Tijdens de rit is het niet toegestaan om van bestuurder te wisselen, dit omwille van verzekeringsredenen.

Passagiers: Elk wagentje biedt plaats aan maximaal 4 personen, inclusief volwassenen en kinderen. Het dragen van een gordel is verplicht.

Slecht te been? Onze wagentjes zijn ook voor minder mobiele mensen zeer geschikt! Kleine hondjes kunnen mee op het wagentje, maar dienen onder de verantwoordelijkheid van hun eigenaar te blijven.

Kinderen: Het meenemen van een baby is niet toegestaan. Tevens is het niet mogelijk om een maxi-cosi of kinderstoeltje op het wagentje te plaatsen.

Jouw Route: Met onze fruitwagentje begeef je je tussen het reguliere verkeer, waarbij je op de openbare weg rijdt en niet op voet- of fietspaden. Het is niet toegestaan om af te wijken van de uitgestippelde route. 

Annulatie: Reserveren is enkel mogelijk via www.fruitwagentjes.be, tot 3 dagen op voorhand is het mogelijk kostenloos te annuleren. 

In geval van slecht weer zullen we contact opnemen en kosteloze annulatie of verplaatsing aanbieden. 

Voorwaarden

Contact

Elfi Philippaerts
Boekhoutstraat 35
3890 Gingelom (Boekhout)

0497 48 30 25

  • facebook
  • Black Instagram Icon
  • generic-social-link
bottom of page